Op zoek naar interessante sprekers?


    
interessante sprekers

Home Sprekersplatform.
Vind hier een inspirerende spreker voor uw event. Unizo organiseert jaarlijks meer dan 1000 events voor ondernemers. Op deze site verzamelen we de sprekers die de taal van de ondernemer kennen. Recent toegevoegde sprekers. Bekijk de spreker. Ondernemerschap en bedrijfsmanagement.,
spreker inhuren
Interessante sprekers België Eventonline.
Ons aanbod A Z. Ons aanbod A Z. Ons aanbod A Z. Home Interessante sprekers België. Interessante sprekers België. Sven Nys Paal-Beringen. Bekende spreker keynote speaker Sven Nys. Verder lezen Offerte aanvragen. Contact en offerteformulier. Deze aanvraag wordt rechtstreeks naar de aanbieder gestuurd.
spreker inhuren
Topspreker Sprekers en presentatoren boeken of inhuren voor een geslaagde presentatie Topspreker.
Teambuilding programma's' op maat van uw organisatie. Wij zorgen voor een uiterst aangename ervaring op maat van uw onderneming. Wilt u zelf een succesvol spreker worden? Verbeter uw presentatietechnieken met praktijkgerichte opleidingen bij Expert Academy. Topspreker.be biedt een ruime keuze sprekers.
lening
Interessante sprekers Kenniskantoor.
Via BiblioWaas organiseren we hier elk jaar een lezingenreeks Buitenbeentjes" met steeds heel interessante sprekers. De voorbije jaren kwamen Peter Bauwens, Rik Torfs meer dan 200 aanwezigen, Hendrik Cammu meer dan 100 aanwezigen, Marc Hendrickx gaf een heel boeiende lezing over Elvis Presley, Wouter Mattelin van radio 1 en trouwens de man van de bibliothecaris van MoerbekeSofie.
gevelwerken limburg
Hoeveel vragen Vlaamse topsprekers voor een lezing? Vacature.com.
Met Read My Lips willen we een schakel vormen tussen de sprekers enerzijds en de organisaties die sprekers willen boeken anderzijds. We bestaan nog maar anderhalf jaar, maar in die tijd hebben toch al een duizendtal lezingen geregeld. Welke organisaties huren er zoal sprekers in?
Interessante sprekers uit Vlaanderen boeken SportSpreker.
Bekijk alle sprekers. Klik hier: SportsSpeakers Live. Interessante sprekers uit Vlaanderen boeken. U zoekt interessante sprekers uit Vlaanderen voor uw evenement? Sportsprekers die uw publiek inspireren en naar een hoger niveau brengen? SportSpreker biedt keuze uit veel bekende sprekers uit de sport.
Top 10: Meest geboekte sprekers Quote.
En al kun je nog zo weinig: iedereen kan spreken. In Quote februari nu in de winkel leest u wat zon spreekbeurt of dagvoorzitterschap oplevert. Nu al op Quotenet: een top 10 van de meest geboekte sprekers bij marktleider Speakers Academy.
180 boeiende sprekers en moderatoren! Read My Lips.
180 boeiende sprekers en moderatoren! Karel Van Eetvelt. CEO van Febelfin, een eigenzinnige kijk op zelfstandig ondernemen, een scherpe blik op de toekomst en een grote liefde voor sport. TV-figuur, actrice en zangeres met meer dan 25 jaar ervaring als presentatrice.
Inspiratie en motivatie deSpreker.nl.
Zoek en vind een inspirerende spreker in de categorie inspiratie en motivatie, sprekers als Edith Bosch en Erik Scherder. Zij spreken bijvoorbeeld over themas als mindfulness, sustainable performance en Hoe omgaan met tegenslagen. Natuurlijk denken wij graag met u mee en we nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor persoonlijk advies.
Sprekersbureau.be Het grootste sprekersbureau van België en Vlaanderen.
Op deze website hebben wij de meest bijzondere en inspirerende sprekers voor u verzamelt. Het boeken van sprekers tijdens seminars, congressen en bedrijfspresentaties wordt steeds populairder. Het motiveren en inspireren van werknemers alsook klanten is belangrijker dan ooit te voren.

Contacteer ons