Resultaten voor mvo horeca


    
mvo horeca

Maatschappelijk verantwoord.
Gasten zien een duidelijke taak voor de horeca: zij moet duurzame en verantwoorde producten stimuleren en een gezonde leefstijl bevorderen. MVO levert een bijdrage aan de maatschappij, maar bovendien levert het u veel geld op. Op deze MVO-pagina leest u alles over duurzaam en gastvrij ondernemen in de horeca.
poort automatisatie
Horeca en toerisme MVO Vlaanderen.
Socio-culturele sector, sport, jeugdwerk. Consultancy en andere diensten aan bedrijven. Evenementenbureaus, audiovisuele en filmsector. Horeca en toerisme. Overheid en openbare besturen. Vastgoed en facility diensten. Aan de slag. Wat is MVO. Starten met MVO. Netwerken en adviseurs. Over MVO Vlaanderen.
SEO
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen iets voor u? Horeca Belgiƫ.
Neem dan eens een kijkje nemen op de website van MVO Vlaanderen waar je de MVO scan maken. Eens de MVO scan gemaakt, dan kan je net als de duurzame cateraar accolade, een bannertje plaatsen op uw website. Menu boek vertalen voor je buitenlandse klanten! Horeca Vorming Vlaanderen verhoogt gastvrijheid met taallessen.
Geld lenen zonder bank
Horeca.
Gastvrijheid is een van de belangrijkste waarden in de horeca. In Nederland heeft zeker 15% van de mensen een of meerdere beperkingen. En ook zij willen zich welkom voelen en kunnen genieten van een dagje uit. Kleine aanpassingen kunnen voor velen een groot verschil maken. Dit hoeven niet altijd fysieke aanpassingen te zijn, het kan ook gaan over de manier hoe je gasten met een beperking benadert of hen kan helpen. MVO Nederland op Twitter.
fiets leasen via werkgever
Starthoreca Horeca zet in op duurzaam ondernemen!
Voor horecaondernemers kan duurzaamheid ook een instrument zijn om zich te onderscheiden in een concurrerende markt. Hieronder treft u diverse artikelen en handige downloads aan met betrekking tot duurzaamheid in de horeca. Zoals artikelen over inkoop, gezondheid, voedsel, energie en besluiten van de overheid. MVO belangstelling Duurzaam Ondernemen in de Horeca.
Duurzaam ondernemen / MVO Over HSN Horeca Stichting Nederland.
Duurzaam ondernemen en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen MVO betekent dat een organisatie naast het streven naar winst profit ook rekening houdt met het effect van de eigen activiteiten op het milieu planet en dat er oog is voor de menselijke aspecten binnen en buiten het bedrijf people. De hoofddoelstelling van HSN is professionalisering van de Horeca en het vergroten van de vakbekwaamheid.

Contacteer ons