Meer resultaten voor unilever mvo


    
unilever mvo

Unilever.
Unilever vindt dat elk product een sociale dimensie moet hebben. Het maakt dat op creatieve wijze waar, bijvoorbeeld door in een campagne voor Dove-zeep te kiezen voor modellen met normale lichamen. MVO Nederland op Twitter. MVO Nederland blogs. MVO Nederland op linkedin.
brandbeveiliging
Duurzamer én snel groeien: zo doet Unilever dat MT.nl.
Sinds het aantreden van Polman in 2008 staat duurzaamheid meer dan ooit bovenaan de agenda van de multinational. Unilever is al langer bezig met duurzaamheid, maar er waren nooit langetermijndoelstellingen, zegt onderzoeker Karen Maas van de Erasmus School of Economics. Zij onderzoekt de impact van inspanningen door het bedrijfsleven, overheid en NGOs op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen MVO.
kredieten
Duurzaam leven Unilever Nederland.
Acht jaar geleden creëerden we het Unilever Sustainable Living Plan USLP om een bedrijf te bouwen waar de wereld trots op kan zijn. Het Unilever Sustainable Living Plan. Het Unilever Sustainable Living Plan USPL is onze blauwdruk voor het realiseren van onze visie: ons bedrijf laten groeien, en tegelijkertijd onze milieuvoetafdruk loskoppelen van onze groei en onze positieve maatschappelijke impact vergroten.
aggregaten
Unilever en Rabobank: duurzaamheid verkoopt wel NIMA.
Dat is nou net wat Unilever nastreeft. Herhaling is de kracht van reclame die gedachte komt op als we voor de tweede keer marketing managers en mvo managers bij elkaar brengen. Samen met MVO Nederland, het kenniscentrum voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en dezelfde club die vorig jaar nog constateerde dat duurzaamheid niet verkoopt.
macbook pro retina
Ben Jerrys Onze merken Unilever België.
Wat gebeurt er momenteel bij Unilever? Bekijk ons laatste nieuws en onze artikelen over innovatie, onze medewerkers, duurzaamheid, marketing en meer. Carrière Nieuws media. We worden breed erkend als een aantrekkelijke werkgever, zowel door starters als ervaren professionals ontdek waarom.
fortis
Unilever duurzaamheid en MVO beleid UNA Euronext Amsterdam.
Symbool UNA Beurs Euronext Amsterdam ISIN NL0000009355 Status Actief. Unilever duurzaamheid en MVO beleid. Overzicht van het duurzaamheidsbeleid en maatschappelijke verantwoordelijkheid van Unilever. Duurzaamheid en MVO speelt voor steeds meer beleggers een rol bij de selectie van aandelen. Bekijk de score van Unilever in de verschillende duurzaamheidsonderzoeken.
Investeerders vinden Unilever de beste op MVO-gebied VMT.
Unilever Unilever is een van de grootste producenten van consumentengoederen binnen de fast moving consumer goods. Het bedrijf opereert in meer dan honderd landen wereldwijd en had in 2006 een jaaromzet van 40 miljard. Unilever Carbon Disclosure Project Dow Jones Sustainability Index.
Unilever duurzaam leider 2014 MVO Vlaanderen.
Unilever ontwikkelde een duurzaam raamwerk, het Sustainable Living Plan, en spitste dat toe op verschillende duurzaamheidsdoelen zoals het verbeteren van de levensstandaard van 55, miljoen mensen voor 2020. Behoorlijk bestuur MVO integreren in de strategie MVO-communicatie. Toevoegen aan mijn bundel.
Unilever: de multinational, zijn befaamde plan en extra tips VMx.
Tekst: Suzanne Gielis, met dank aan Anniek Mauser van Unilever. Drie MVO-tips van Anniek Mauser. Voor klein en groot. Multinationals zijn niet de enigen die aan MVO kunnen doen. De grootte van een bedrijf of de sector hebben geen invloed op het succes van het MVO-beleid.
Onze visie Over ons Unilever België.
In 2009, begonnen we met Het Kompas onze strategie voor duurzame groei, waarmee we een duurzaam bedrijf voor de lange termijn willen opbouwen. Het Unilever Sustainable Living Plan, gelanceerd in 2010, creëerde de blauwdruk voor het behalen van deze strategie.

Contacteer ons