Op zoek naar mvo scan?


    
mvo scan

mvo - GreenFox Social Return.
Toch is social return maatwerk en daardoor wordt per aanbesteding gekeken naar een proportionele en kwalitatieve gunning of eis. GreenFox Social Return werkt in diverse steden door heel Nederland en kan voor u in overleg treden met de social return afdeling van de betreffende stad om passende werkzaamheden te selecteren.

Deze groenscan kwam tot stand binnen het MVO-project met de steun van de Vlaamse Minister van Werk en Sociale Economie. Ontdek hoe goed je scoort op de 15 MVO thema's' en ontdek wat je nog beter kan doen. Doe de scan.
samenvoegen leningen
De nieuwe MVO-scan VMx.
Bedrijven en consumenten verwachten steeds vaker dat de producten die ze aankopen in faire omstandigheden geproduceerd worden en het milieu respecteren. Ontdek met de MVO-scan waar uw bedrijf staat met duurzaamheid of maatschappelijk verantwoord ondernemen MVO en wat eventueel nog beter kan.
hergroepering kredieten
MVO scans MVO Loont.
U wilt weten wat u al doet met MVO of waar uw kansen liggen. Dit komt u eenvoudig te weten met een van de volgende scans. Zichtbaar socialer met de Prestatieladder Socialer Ondernemen PSO. ISO 26000 in 10 minuten Scan" laat zien waar kansen liggen voor maatschappelijk verantwoord ondernemen."
Autolening
Duurzaam en verantwoord ondernemen? Doe de MVO-scan.
De samenleving verwacht niet alleen dat de overheid hierin het goede voorbeeld geeft maar ook een beleid voert dat duurzaam handelen promoot en ondersteunt. Ontdek hoe ver uw gemeente of stad staat met duurzaamheid of maatschappelijk verantwoord ondernemen MVO en wat eventueel nog beter kan via de MVO-scan van de Vlaamse overheid.
wat kost mijn huis
Cojak / Communication and Design Agency. tiger.
Om de gebruiksvriendelijkheid te optimaliseren, deden we een degelijke, online usability-test powered by Yorro: the man with the usability-plan. Ontdek nu hoe ver je bedrijf staat met duurzaamheid of maatschappelijk verantwoord ondernemen MVO en hoe je nog beter kan scoren.
MVO-scan MVO Vlaanderen.
Voeg toe aan mijn bundel. Ontdek met de MVO-scan waar uw bedrijf staat met duurzaamheid of maatschappelijk verantwoord ondernemen MVO en wat eventueel nog beter kan. Met de light scan weet u op een kwartiertje tijd waar u staat op het vlak van MVO.
Traject MVO: drie gratis opleidingsmomenten om sterker te ondernemen MVO Vlaanderen.
Momenteel zijn er geen Trajecten MVO gepland. Als u voor uw sector of regio graag een Traject MVO organiseert, neem dan snel contact op met MVO Vlaanderen. U dient zich eerst hier te registreren alvorens u zich kan inschrijven voor een vorming.
MVO scan Kwaliteit in toerisme.
Attracties en Musea. Scan om te kijken of je maatschappelijk verantwoord onderneemt. Dit is een officiƫle website van de Vlaamse overheid. Kwaliteit.toerismevlaanderen.be is een officiƫle website van de Vlaamse overheid. Deze website vormt een onderdeel van het kwaliteitsverhaal van Toerisme Vlaanderen.
Scan uw onderneming op duurzaamheid met de MVO-scan Nieuws OVAM ecodesign.link.
Scan uw onderneming op duurzaamheid met de MVO-scan Vorige Overzicht. MVO Vlaanderen ontwikkelde de MVO-scan voor bedrijven. Hoe goed scoort uw bedrijf op het vlak van duurzaamheid of maatschappelijk verantwoord ondernemen? De MVO-scan biedt u een overzicht van uw sterke en zwakke punten.
Lancering van de MVO-scan op vierde Vlaamse MVO-forum Werk.be.
MVO Vlaanderen reikt instrumenten aan om MVO nog beter te integreren in de bedrijfsvoering, richt de spots op voorbeeldige bedrijven en laat experten aan het woord. Op de website van MVO Vlaanderen staat algemene informatie over MVO, informatie over specifieke MVO-instrumenten per sector en nog veel meer.
MVO-scan ISO 26000.
Wij helpen u op weg, van start naar beleid. Van start naar beleid. Handige tools voor MVO. Huisvesting, ICT Bedrijfsvoering. MVO is continu in beweging: dit zijn de trends en uw uitdagingen. MVO Trendrapport 2018: Scenario's' Strategische agenda 2025. MVO Trendrapport 2017.
MVO-Scan Brand Senses.
Tijdens de intake bepalen we de scope van de scan. Kick-off: Samen met het projectteam vertalen we maatschappelijk verantwoord ondernemen volgens de eigenheid van de kernwaarden en processen. De output van deze sessie is een longlist van relevante topics en gerealiseerde acties op vlak van MVO.

Contacteer ons