Resultaten voor mvo overheid


    
mvo overheid

Van voorbeeld naar voorloperfunctie: de overheid als pionier Werk.be.
Ook voor de overheid wordt gezocht naar nuttige voorbeelden en instrumenten op het gebied van beleidsondersteuning om MVO aan te moedigen. Daarnaast wordt ook gekeken hoe de overheid zelf transparant kan communiceren over MVO. In het voorjaar 2011 werd ook een VIONA studieopdracht gelanceerd, Duurzaam ondernemen zichtbaar en doenbaar maken in Vlaanderen.
krediet samenvoegen
Overheid en openbare besturen MVO Vlaanderen.
Overheid en openbare besturen. U leest hier binnenkort meer over deze sector en over de duurzaamheidsuitdagingen die hem te wachten staan. We bezorgen we u hieronder alvast enkele links naar meer informatie. MVO Nederland over overheid. Diversiteit Duurzaam aankopen Duurzame keten Energie Klimaatverandering Kringloopeconomie MVO-overheidsbeleid Stakeholders Transparantie Water Zuivere lucht.
Autolening
Vlaamse overheid lanceert subsidieoproep Maatschappelijk verantwoord ondernemen. sdgs.
Registeer je SDG-initiatief. Vlaamse overheid lanceert subsidieoproep Maatschappelijk verantwoord ondernemen. Share this on. 29 August 2017. Het kenniscentrum MVO Vlaanderen, opgericht door de Vlaamse Overheid, lanceert opnieuw een subsidieoproep voor drempelverlagende initiatieven rond maatschappelijke verantwoordelijkheid bij bedrijven en individuele organisaties.
WMS
Maatschappelijk verantwoord ondernemen MVO Vlaanderen.be.
Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een continu verbeteringsproces waarbij ondernemingen vrijwillig op systematische wijze economische, milieu en sociale overwegingen op een geïntegreerde manier in de gehele bedrijfsvoering opnemen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen. U bent hier. Groen en duurzaam ondernemen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen MVO.
Rijksoverheid stimuleert maatschappelijk verantwoord ondernemen Duurzame economie Rijksoverheid.nl.
De Rijksoverheid helpt bedrijven die hulp nodig hebben bij maatschappelijke verantwoord ondernemen MVO. Dat betekent dat zij rekening houden met de effecten van hun bedrijfsvoering op mens, milieu en maatschappij. Overheid stimuleert bedrijven met MVO aan de slag te gaan.
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Werk.be.
Historiek van MVO. De conceptontwikkeling van MVO kwam in Belgi├ź eind jaren 90 op gang en kende in 2006 een mijlpaal met de ontwikkeling van het Belgisch Referentiekader MVO. Het Referentiekader leidde later in 2006 tot een Federaal Actieplan MVO.
MVO-overheidsbeleid MVO Vlaanderen.
U kunt zelf ook meebouwen aan MVO Vlaanderen. Door uw relevante artikels, cases of verhalen te delen, kunnen ook anderen hiermee aan de slag. Indien u bent aangemeld als bedrijf/organisatie of adviseur, kunt u ook een duurzaamheidsrapport opladen. Deel uw kennis of verhaal. is een initiatief van de Vlaamse overheid.
Overheid en onderwijs.
Door met MVO aan de slag te gaan, geeft de sector vorm aan de eigen doelstellingen. MVO speelt voor overheid en onderwijs een rol in zowel de publieke missie als in de eigen bedrijfsvoering. Wanneer MVO wordt toegepast in het beleid en de onderwijsprogramma's, past dit binnen de publieke missie.
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Flanders Trade. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
De MVO Risico Checker geeft inzicht in mogelijke risico's' in landen waarnaar u exporteert, waar u zelf produceert of vanwaar u producten of diensten invoert. Via een gratis online tool maakt u zelf een MVO-risicoanalyse en krijgt u concrete tips om de risicos te beperken.

Contacteer ons