Zoeken naar inspirerende sprekers innovatie


    
inspirerende sprekers innovatie

Innovatie deSpreker.nl.
Zoek binnen onze ruime aanbod van sprekers over innovatie. Wanneer u het lastig vindt om te bepalen welke spreker over innovatie bij uw bijeenkomst past dan nodigen we u uit om contact met ons op te nemen voor persoonlijk advies.
b&b la roche en ardenne
Spreker over innovatie, technologie en ondernemerschap Danny Meki.
Nu, meer dan 500 lezingen later, is hij één van de meestgevraagde sprekers van Nederland op het gebied van technologie, innovatie en ondernemerschap. Spreker Danny Meki is uitgeroepen tot meest succesvolle jonge ondernemer van Nederland. Naast het runnen van drie bedrijven, waarvan hij de eerste op 15-jarige leeftijd oprichtte, is hij actief als adviseur, docent, mediator, investeerder, opiniemaker en daarnaast is hij uit te nodigen als spreker, dagvoorzitter, panellid of gastdocent! Als spreker weet Danny Meki zijn publiek keer op keer te verrassen met actuele kennis en inzichten, die hij op een inspirerende en interactieve manier weet te brengen.
SEO
Inspiratie en motivatie deSpreker.nl.
Zoek en vind een inspirerende spreker in de categorie inspiratie en motivatie, sprekers als Edith Bosch en Erik Scherder. Zij spreken bijvoorbeeld over themas als mindfulness, sustainable performance en Hoe omgaan met tegenslagen. Natuurlijk denken wij graag met u mee en we nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor persoonlijk advies.
kruiswoordraadsel
Innovatie de beste sprekers, lezingen en presentaties NewTeam.
Op zoek naar een bevlogen spreker voor een educatieve en/of inspirerende lezing, presentatie, key-note speech, paneldiscussie of in de rol van dagvoorzitter? Bij NewTeam vindt u de best gewaardeerde sprekers op het gebied van internettechnologie, media, communicatie, ondernemerschap en het recht. Lezing: zonder normen geen Smart Cities, Smart Homes of Innovatie.
kredieten
Sprekers Inspiratiesessies. Sprekers Inspiratiesessies.
Treed toe tot het netwerk van de CommunicatieCampus, krijg oneindig veel inspiratie en deel uw eigen inspirerende ideeën met gelijkgestemden. U wordt op de hoogte gehouden van inspirerende nieuwtjes en u krijgt toegang tot alle presentaties en beeldmateriaal van de inspiratiesessies.
lening
180 boeiende sprekers en moderatoren! Read My Lips.
180 boeiende sprekers en moderatoren! Karel Van Eetvelt. CEO van Febelfin, een eigenzinnige kijk op zelfstandig ondernemen, een scherpe blik op de toekomst en een grote liefde voor sport. TV-figuur, actrice en zangeres met meer dan 25 jaar ervaring als presentatrice. Bert Van Thilborgh. Een kei in communicatie en marketing, die als trendwatcher een gamma aan dringende en actuele themas aanboort. CEO van Schoenen Torfs die jaar na jaar met een respectvolle bedrijfscultuur tot Beste Werkgever wordt uitgeroepen. Ex-topman van Coca-Cola, adviseert nu start-ups en bedrijven.Being eternally curious is de sleutel tot succesvolle innovatie.
mvo mvo vlaanderen inspirerende sprekers innovatie.
inspirerende sprekers innovatie. inspirerende sprekers teambuilding. 3 p's' mvo. inspirerende sprekers innovatie. Tariefindicatie: 1250 2000 Euro Lees verder. Jos Lichtenberg is een ervaren spreker en dagvoorzitter of workshopleider bij onderwerpen die hebben te maken met innovatie in de bouw en vastgoed sector.
Home Sprekersplatform.
Vind hier een inspirerende spreker voor uw event. Unizo organiseert jaarlijks meer dan 1000 events voor ondernemers. Op deze site verzamelen we de sprekers die de taal van de ondernemer kennen. Recent toegevoegde sprekers. Bekijk de spreker. Ondernemerschap en bedrijfsmanagement., Innovatie, creativiteit en trends.,
Inspirerende spreker over innovatie bij Quality Bookings. Inspirerende spreker over innovatie bij Quality Bookings.
In een snel veranderende wereld kan te laat ingrijpen al de doodsteek zijn voor een anders veelbelovend bedrijf. Twijfel daarom niet langer en kies voor het inhuren van een spreker in innovatie. Bij Quality Bookings ben je verzekerd van de beste specialisten die jou concrete tips en suggesties aanreiken. Meest geboekte innovatie sprekers.
Spreker onderwijs: inspirerende lezing onderwijsinnovatie Peter Joosten.
Wat zijn best practices en valkuilen als het gaat om innovatie in het onderwijs? Wat zijn de beste voorbeelden van het gebruik van technologie in het onderwijs? Wanneer werkt het gebruik van apps en online toepassingen zoals Duolingo en Settara wel? Hoe verandert het werk van docenten wanneer scholieren gaan leren in virtual reality omgevingen? Onderwijsvernieuwing is niet alleen beperkt tot technologie. Hoe zijn leerlingen weerbaar tegen de negatieve gevolgen van technologie, zoals smartphoneverslaving of digitaal pesten? Hoe kun je administratieve handelingen weglaten waardoor leraren meer tijd hebben voor hun leerlingen? Hoe is de waarde van de makerbeweging als methode in het lesprogramma? Peter heeft vorige week op de studiedag Innoveren is lerenKoraal stg. Het Driespan op inspirerende wijze een workshop verzorgd.

Contacteer ons