Op zoek naar inspirerende vrouwelijke sprekers?


    
inspirerende vrouwelijke sprekers

180 boeiende sprekers en moderatoren! Read My Lips.
180 boeiende sprekers en moderatoren! Karel Van Eetvelt. CEO van Febelfin, een eigenzinnige kijk op zelfstandig ondernemen, een scherpe blik op de toekomst en een grote liefde voor sport. TV-figuur, actrice en zangeres met meer dan 25 jaar ervaring als presentatrice.
vakantiehuis zwembad ardennen
mvo mvo vlaanderen inspirerende vrouwelijke sprekers.
mvo mvo vlaanderen inspirerende vrouwelijke sprekers. Ik kijk alvast enorm uit naar hun verhaal en contacteerde de dames al even over hun meest inspirerende boekentip als ondernemer. mvo mvo vlaanderen inspirerende vrouwelijke sprekers. inspirerende sprekers teambuilding. 3 p's' mvo. inspirerende vrouwelijke sprekers.
bkr
Inspirerende vrouwen: TEDxAmsterdamWomen Nieuws Vrouwennetwerk WOMEN Inc.
selecteerde drie inspirerende videos om zo een aantal van de vele bijzondere vrouwelijke sprekers te laten zien. TED kort voor Technology, Entertainment, Design bestaat al sinds 1984 als platform voor ideeën, inspiratie en verandering. Miljoenen mensen bezoeken dagelijks TED.com om wereldverbeteraars te zien spreken over uiteenlopende onderwerpen.
WMS
Het wordt tijd voor meer vrouwelijke sprekers op congressen EventGoodies.
Ik was er tot voor kort niet zo erg bewust van, tot ik eens programmas bekeek van uiteenlopende congressen. Het werd me pijnlijk duidelijk dat er nog een hoop te winnen valt: er stonden slechts 10 à 30% vrouwelijke sprekers in de programmas die ik had opgezocht.
lening
Vier boekentips van vrouwelijke ondernemersThis is how we read.
Een paar weken geleden kreeg ik een uitnodiging van Lien van Zeker van haar Zaak. Of ik zin had om naar Lets talk about te komen, een netwerkavond met alleen maar vrouwelijke sprekers. Want, lets face it, zegt Lien, de wereld bestaat uit all male panels. Via Zeker van haar Zaak volgden zes ondernemende vrouwen afgelopen jaar een public speaking traject onder leiding van Silvie Verleye, auteur van Stilte, ik spreek. Op 9 december staan deze zes vrouwen op het podium in Antwerpen. Ik kijk alvast enorm uit naar hun verhaal en contacteerde de dames al even over hun meest inspirerende boekentip als ondernemer.
20 top vrouwelijke online ondernemers die inspireren.
Denise is de money mindset mentor voor de nieuwe golf van online vrouwelijke ondernemers. Denise helpt vrouwen om hun angst voo r geld te verminderen, om goed p rijzen te vragen voor hun diensten en weer controle te nemen over hun financiën. In mijn zoektocht naar inspirerende vrouwelijke online ondernemers kwam ik ook Veron Goemans tegen.
ZijSpreekt, ht sprekersbureau voor vrouwelijke deskundigen.
Twaalf nieuwe sprekers bij ZijSpreekt juni 2018. Expeditie naar de toekomst van seks. Shaktie Rambaran Mishre beoogd voorzitter Pensioenfederatie. Betteke van Ruler benoemd tot ICA Fellow. ZIJ SPREEKT IN DE MEDIA. Mediaplatform Vaker in de Media VIDMnl en Sprekersbureau ZijSpreekt reikten in de week van 5 februari 2018 veertien prijzen uit aan de vrouwelijke experts die zich volgens het publiek het best hebben geprofileerd in de media.
Sprekersbureau.be Het grootste sprekersbureau van België en Vlaanderen.
Op deze website hebben wij de meest bijzondere en inspirerende sprekers voor u verzamelt. Het boeken van sprekers tijdens seminars, congressen en bedrijfspresentaties wordt steeds populairder. Het motiveren en inspireren van werknemers alsook klanten is belangrijker dan ooit te voren.
Vrouwelijke sprekers Het Sprekersburo hetsprekersburo.nl.
Als je zakelijk wilt flirten dan doe je dat met Flirtcoach Angelique van t Riet. Zij is een van de meest gevraagde sprekers voor het bedrijfsleven als het over zakelijk flirten. Bekijk profiel Profiel. Annemarie van Gaal. Annemarie van Gaal is een van Nederlands meest succesvolle vrouwelijke ondernemers, investeerder, uitgever en auteur. Bekijk profiel Profiel. Annic van Wonderen. Zij is eigenaresse van het online kanaal Annicvw.com en freelance stylist voor verschillende tijdschriften. Bekijk profiel Profiel. Expert op het gebied van economie en marktwerking en geeft les als hoogleraar economie aan de Universiteit van Amsterdam. Bekijk profiel Profiel. Nederlands meest gevierde poolheldin. Bekijk profiel Profiel. Carlijn Postma is eigenaar van The Post, bureau voor contentmarketing. Daarnaast is ze oprichter van Bind Academie, waarmee ze workshops en incompany trainingen geeft op het gebied van strategie, cont. Bekijk profiel Profiel. Chickslovefood Nina de Bruijn en Elise Gruppen. Chicks who love food! is begonnen als een hobby en is uitgebouwd tot het leukste foodblog van Nederland. Bekijk profiel Profiel. Een inspirerende trendwatcher en trendanalist op het gebied van mode en psychologie.

Contacteer ons