Zoeken naar sprekers


    
sprekers

180 boeiende sprekers en moderatoren! Read My Lips.
180 boeiende sprekers en moderatoren! Karel Van Eetvelt. CEO van Febelfin, een eigenzinnige kijk op zelfstandig ondernemen, een scherpe blik op de toekomst en een grote liefde voor sport. TV-figuur, actrice en zangeres met meer dan 25 jaar ervaring als presentatrice.
SEO bureau
Topspreker Sprekers en presentatoren boeken of inhuren voor een geslaagde presentatie Topspreker.
Teambuilding programma's' op maat van uw organisatie. Wij zorgen voor een uiterst aangename ervaring op maat van uw onderneming. Wilt u zelf een succesvol spreker worden? Verbeter uw presentatietechnieken met praktijkgerichte opleidingen bij Expert Academy. Topspreker.be biedt een ruime keuze sprekers.
goedkoop lenen
Home Sprekersplatform.
Vind hier een inspirerende spreker voor uw event. Unizo organiseert jaarlijks meer dan 1000 events voor ondernemers. Op deze site verzamelen we de sprekers die de taal van de ondernemer kennen. Recent toegevoegde sprekers. Bekijk de spreker. Ondernemerschap en bedrijfsmanagement.,
dymo rhino
Onze sprekers: Studio Charlie. Onze sprekers Studio Charlie.
Meer dan eens brachten hun stukken een maatschappelijk debat op gang. Onze sprekers hebben elk hun eigen expertise, waarover ze graag met veel verve en kennis van zaken komen vertellen. Met een van onze sprekers haal je meer diversiteit op je podium.
live band
Sprekers uit de sportwereld l SportSpreker.
Op zoek naar interessante sprekers voor uw evenement? SportSpreker is het sprekersbureau van Vlaanderen. Met een gevarieerd aanbod aan sprekers is er voor elk thema en doelgroep een geschikte specialist beschikbaar. Zowel nationale als internationale sprekers kan u boeken bij SportSpreker.
Topspreker Sprekers voor lezingen, voordrachten, presentaties en events.
Luc Milio is ook de geknipte commentaarstem bij uw bedrijfsfilm. Taalkennis Nederlands Frans Engels. Overzicht van onze belangrijkste sprekers. topspreker.be biedt een ruime keuze sprekers en heeft steeds de geknipte ambassadrice of ambassadeur om uw boodschap over te brengen. Harald Van Beeck.
deSpreker.nl Sprekers met toegevoegde waarde Voor uw zakelijke bijeenkomsten.
We brengen sprekers en klanten snel met elkaar in contact. Sommige sprekers nemen rechtstreeks contact met u op, in andere gevallen vervullen wij een buffer en bemiddelingsfunctie. Recensies per spreker. Voor veel sprekers staan er persoonlijke recensies bij zijn of haar profiel.
Sprekers Read My Lips.
Zoek op naam of onderwerp.: Tel: 02 512 91 93. Alle sprekers alfabetisch. Hoe werkt het. Voertaal: NL FR EN NL FR. Type: Business events Socio-culturele events Alle sprekers. Coacht bedrijven voor moedig leiderschap, zelfreflectie en cultuur van geƫngageerde medewerkers.
Sprekers Pigmentzorg.
Hieronder vind je een overzicht aan sprekers die iets te vertellen hebben over cultuursensitieve zorg. Vanuit hun jarenlange praktijk, of als lid van een etnisch-culturele minderheid. Charlotte De Kock. Charlotte is cultuurwetenschapper en heeft zeven jaar ervaring in praktijkgericht onderzoek naar onder meer superdiversiteit in de ouderenzorg, huwelijksmigratie en inburgering Hogeschool Gent.
Speakers Society Spraakmakende Sprekers.
Wij nemen dan ook met plezier het voortouw in het mee verder uitbouwen van de PSA in Belgiƫ, vanuit de overtuiging dat ook Belgische/Vlaamse sprekers een eigen beroepsvereniging, die inspireert tot innovatie, groei en leiderschap, als zinvol en belangrijk aanvoelen.

Contacteer ons