Zoeken naar vrouwelijke sprekers


    
vrouwelijke sprekers

180 boeiende sprekers en moderatoren! Read My Lips.
180 boeiende sprekers en moderatoren! Karel Van Eetvelt. CEO van Febelfin, een eigenzinnige kijk op zelfstandig ondernemen, een scherpe blik op de toekomst en een grote liefde voor sport. TV-figuur, actrice en zangeres met meer dan 25 jaar ervaring als presentatrice.
motor voor garagepoort
mvo mvo vlaanderen inspirerende vrouwelijke sprekers.
Vrouwelijke sprekers Het Sprekersburo hetsprekersburo.nl. ZijSpreekt, ht sprekersbureau voor vrouwelijke deskundigen ZijSpreekt, ht sprekersbureau voor vrouwelijke deskundigen. Mediaplatform Vaker in de Media VIDMnl en Sprekersbureau ZijSpreekt reikten in de week van 5 februari 2018 veertien prijzen uit aan de vrouwelijke experts die zich volgens het publiek het best hebben geprofileerd in de media.
opkoper auto
20 top vrouwelijke online ondernemers die inspireren.
Denise is de money mindset mentor voor de nieuwe golf van online vrouwelijke ondernemers. Denise helpt vrouwen om hun angst voo r geld te verminderen, om goed p rijzen te vragen voor hun diensten en weer controle te nemen over hun financiën.
lening
De accelerator-tribe voor divers vrouwelijk talent met ambitie straffe madammen.
We hebben echt gezocht naar vrouwelijke sprekers voor ons congres, maar we vinden ze gewoon niet. Allemaal goed en wel, maar het moet wel kwaliteit zijn he? Vrouwen als excuus-truus opnemen in onze jury, daar doen we niet aan mee.
Brussel Luchthaven
Het wordt tijd voor meer vrouwelijke sprekers op congressen EventGoodies.
Ik was er tot voor kort niet zo erg bewust van, tot ik eens programmas bekeek van uiteenlopende congressen. Het werd me pijnlijk duidelijk dat er nog een hoop te winnen valt: er stonden slechts 10 à 30% vrouwelijke sprekers in de programmas die ik had opgezocht.
Vrouwelijke sprekers Het Sprekersburo hetsprekersburo.nl.
Zoek sprekers Zoek dagvoorzitters. Het Sprekersburo beschikt over een ruim aanbod van deskundige vrouwen als spreker voor uw congres of evenement. Hieronder vindt u een overzicht van vrouwelijke sprekers die aantoonbaar een expert zijn op hun eigen vakgebied en die beschikken over prima sprekerskwaliteiten.
ZijSpreekt, ht sprekersbureau voor vrouwelijke deskundigen.
Twaalf nieuwe sprekers bij ZijSpreekt juni 2018. Expeditie naar de toekomst van seks. Shaktie Rambaran Mishre beoogd voorzitter Pensioenfederatie. Betteke van Ruler benoemd tot ICA Fellow. ZIJ SPREEKT IN DE MEDIA. Mediaplatform Vaker in de Media VIDMnl en Sprekersbureau ZijSpreekt reikten in de week van 5 februari 2018 veertien prijzen uit aan de vrouwelijke experts die zich volgens het publiek het best hebben geprofileerd in de media.
Vrouwelijke spreker met Humor, Kennis, Interactie en Gevoel.
Haar levenservaringen en kennis maken het inspirerend en motiverend. Zoek je een vrouwelijke spreker die mensen motiveert, enthousiast krijgt en een inzicht geeft? Dan is Hélène dé vrouwelijke spreker die daar voor zorgt. Vrouwelijke spreker die verrast zonder powerpoint en langdradig taalgebruik.
Vrouwelijke Sprekers Boeken bij Quality Bookings. Vrouwelijke Sprekers Boeken bij Quality Bookings.
Onze vrouwelijke sprekers brengen een 60 minuten durende top lezing dat geheel bij uw bijeenkomst aansluit. Maar welke vrouwelijke spreker is geschikt voor uw evenement? Laat u daarom adviseren door Quality Bookings. Uitsluitend professionele vrouwelijke sprekers. Bij Quality Bookings boekt u uitsluitend professionele vrouwelijke sprekers.

Contacteer ons